O nas

KRATKA PREDSTAVITEV

Poslovna pot družinskega podjetja MOTO TIM MARIBOR D.O.O. se je pričela v letu 2011, ko so se člani družine Kelc odločili, da skupaj ustvarijo uspešno zgodbo na področju motociklizma. Združili so strast do motornih koles, ki jih gojijo v prostem času s poslovno potjo.

Lastnik podjetja Davorin Kelc ima bogate in dolgoletne izkušnje na področju servisiranja motorjih koles že iz preteklosti, ostali družinski člani pa so mu sledili.

Tako v podjetju raste že druga generacija, ki je pripravljena prevzeti vso odgovornost kvalitetnega dela na področju servisnih storitev motornih koles, kot prodaje motornih koles ter dodatne opreme.

V podjetju se trudimo, da vam nudimo čim večjo izbiro motornih koles, motoristične opreme in kvalitetnega svetovanja tako pri izbiri v salonu kot v servisni storitvi. V našem salonu boste si lahko vedno ogledali okoli 190 vozil.

Z veseljem se lahko pohvalimo, da imamo največji salon v Sloveniji.

GALERIJA SLIK

Spoštovani kupci, stranke…!

Želimo vam, da se v našem podjetju počutite pomembne, kjer vas bomo obravnavali z vso resnostjo in kjer boste prejeli kvalitetne storitve.

Vabljeni!

SERVIS

Smo pooblaščeni serviser za znamke:
Honda, Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera, Derbi, Sym in Tomos.

Kvalitetno servisiramo tudi druge znamke. Servis opravimo po predhodnem naročilu oziroma dogovoru. Za omenjene znamke imamo tudi prodajo originalnih rezervnih delov.

MOTO TIM MARIBOR D.O.O.
P.E. MARIBOR
BELOKRANJSKA 12
2000 MARIBOR

E-mail: info@mototim.si

Salon: +386 (0)2 33 00 775

Servis: +386 (0)31 796 708

Login

Lost your password?