CRF300LR RALLY

CRF300LR RALLY

6,990.00

Primerjaj
Compare
Preveri zalogo , ,
Za naročila nas pokličite na 02/ 33 00 775
ali pa nam pošljite email na
info@mototim.si

Opis

OGLAS JE INFORMATIVNE NARAVE. INTERESENTE PROSIMO ZA PREVERBO ZALOGE NA TEL 02/33 00 775.

PRI VPISU MOŽNOST NAPAK..

Za zahtevnejše uporabnike so pri Hondi ponudili še CRF300LR Rally replico, ki s svojim izgledom in bogato opremo zvesto sledi rally specialkam.

Sveže oblikovana CRF300LR Rally je lažja, močnejša in še bolj izpopolnjena od svoje predhodnice. Oblikovanje nakazuje, da je narejena tudi za daljše poti. Velik vizir, prednje bočne plastike in ščitniki rok ponujajo odlično zaščito pred vetrom in drugimi vremenskimi vplivi. Dvojni asimetrični LED žaromet mu daje poseben pečat. Tudi smerokazi so izvedeni v LED tehnologiji. Spredaj je sedež ožji za lažje doseganje tal, zadaj v sedalnem delu pa je širši za več udobja na daljših vožnjah. Zato ima po novem sedež tudi ‘gumi’ vpetje.

Večji Euro5 agregat je dobil 10% več moči in 18% več navora. To v kombinaciji s 4 kg manjšo skupno maso pomeni za 13% boljše razmerje moč/masa in posledično občutno večje zmogljivosti. Krajša prestavna razmerja ga prav tako naredijo bolj poskočnega, daljša 6. prestava pa poskrbi za potovalno udobje. Zdrsljiva sklopka pomaga ohranjati motocikel stabilen tudi pri grobih prestavljanjih navzdol. Skupna teža je zmanjšana za 4kg kljub večjemu rezervoarju za gorivo, ki zdaj prejme 12,8l goriva in ob porabi le 3,1l/100km omogoča doseg čez 410 km z enim polnjenjem.

Voznost na cesti in na terenu so izboljšali z novo zadnjo aluminijasto nihajko, novim okvirjem, povečanim odmikom od tal, daljšim hodom vzmetenja ( spredaj in zadaj zdaj 260mm ), obrnjenimi USD prednjimi vilicami Showa premera 43mm,… Izboljšana ergonomija voznika omogoča tudi več nadzora nad motociklom. Zavorni koluti so kot na zmagoviti dirkalni CRF450R v obliki marjetice in se izredno hitro čistijo. Serijski je 2-kanalni protiblokirni sistem ABS. Lahka aluminijasta kolesa zmanjšujejo nevzmeteno maso in pripomorejo k boljšemu delovanju vzmetenja. ‘Alumite’ površina koles je polirana do sijaja. Kolesa so tipično terenska v dimenzijah 21’’ spredaj in 18’’ za stabilnost na zahtevnih terenih. Omogočajo montažo tudi bolj terenskih pnevmatik, če si tako zaželite. Obračalni krog znaša le 2,3 m in zagotavlja okretnost na tesnih mestnih ulicah ali brezpotjih.

Bolje berljiv LCD zaslon prikazuje hitrost, merilnik vrtljajev, povprečno hitrost, izbrano prestavo, porabo goriva, štoparico,…
Ostala serijska oprema : spodnja zaščita agregata, preklopna prestavna ročica, gumi vložki na stopalkah, notranje uteži manjšajo vibracije v krmilu, širše stransko stojalo,…

Ta motocikel uspešno združuje vsakodnevno uporabnost kot tudi užitek v avanturističnih izletih po cesti in terenu. Ugodno vas bo presenetil tudi z nizkimi stroški vzdrževanja, saj potrebuje redni servis šele vsakih 12.000 km ali enkrat letno. Vse to ob pregovorni Hondini zanesljivosti in trpežnosti.

Originalna dodatna oprema : 38l kovček z nosilcem, …

Login

Lost your password?