NOVOSTI 2019 PRI ZNAMKI HONDA

NOVOSTI 2019 PRI ZNAMKI HONDA

Spoštovani!

Začela se je nova sezona, ki je prinesla kar nekaj sprememb od novih barv dosedanjih modelov do popolnoma novih motornih kolesa.

Spremembo so dobili modeli:

CBR500R

CB500F

CB650R

CB500X

Popolnoma nova pa sta CBR650R in skuter Super Cub C125A

CBR650R:

Nova 2019 CBR650R nadaljuje zgodbo uspešnice CBR650FA.

Svežo in agresivno obliko povzema po aktualni CBR1000RA Fireblade. Voznikov položaj je nekoliko bolj športen z nižjim krmilom in bolj nazaj postavljenimi stopalkami. 4-valjnik se po novem vrti višje in daje več moči ter navora. Za več kontrole je dobila sistem proti zdrsu zadnjega kolesa Honda Selectable Torque Control (HSTC) ter zdrsljivo sklopko, ki ohranja motocikel stabilen tudi pri grobih prestavljanjih navzdol.

Izgubila je kar 6kg mase, kar ob večji moči pomeni kar 8% izboljšano razmerje moč/masa. Povsem nove so tudi prednje obrnjene USD vilice Showa, radialno vpete zavorne čeljusti, platišča in bogato opremljena armaturna plošča, ki zdaj prikazuje tudi izbrano prestavo in opomnik za prestavljanje navzgor.

Športnik z uglajenimi manirami združuje obilico stila ob vrhunski vrednosti za vaš denar. Namenjen je voznikom z različnimi izkušnjami, saj je primeren za začetnike in obenem dovolj zmogljiv za bolj izkušene. Zaradi svoje dodelane ergonomije ponuja športen občutek, a ne na račun uporabnosti in udobja. Čeprav najbolj uživa na ovinkasti cesti, se dobro znajde tudi v urbanih središčih in celo na dirkališču. Vsa svetila so izvedena v LED tehnologiji. Ima napreden zavorni sistem ABS za večjo varnost pri zaviranju v vseh pogojih.

 

Super Cub C125A

Najbolj prodajano vozilo vseh časov se vrača na evropski trg v povsem posodobljeni obliki. Že na zalogi in ogled. Prijavite se na testno vožnjo.

Prvi Super Cub je bil predstavljen leta 1958, da bi ljudem olajšal transport. Skoraj 60 let kasneje je s proizvodnih trakov prišel 100.000.000-ti Super Cub. S tem je Super Cub najbolj prodajano vozilo vseh časov. Brezčasen stil, zanesljivost in uporabnost so njegovi atributi. Celo skupina Beach Boys je v šestdesetih temu modelu posvetila pesem z naslovom ‘My little Honda’.

Novi 2019 Super Cub C125 je zadnja evolucija tega uspešnega modela in izžareva prestiž. Namenjen je starim in mladim, ki si želijo vsestransko uporaben motocikel retro izgleda, za katerim se obračajo glave. Posodobljen agregat je znan po svoji trpežnosti in ekonomičnosti, saj potrebuje le 1,5l goriva na 100 prevoženih kilometrov. Tradicionalni pol-avtomatski 4-stopenjski menjalnik se upravlja s pedalom prsti/peta in zaradi samodejne centrifugalne sklopke ne potrebuje ročice sklopke. Vožnja je po zaslugi velikih 17 paličnih koles, pnevmatik brez zračnice, vzmetenja z dolgim hodom in pokončne drže telesa nadvse udobna, pregledna in preprosta.

Sistem ABS proti blokiranja prednjega kolesa skrbi za varno zaviranje tudi na drseči podlagi. Vsa svetila si izvedena v najsodobnejši LED tehnologiji. Pametni brezkontaktni ključ Smart Key olajša lastniku zagon agregata. Opomba: prikazan prtljažnik na slikah ni serijska oprema.

Login

Lost your password?