NOVOST 2024 MOTO GUZZI STELVIO

NOVOST 2024 MOTO GUZZI STELVIO
Novo, še več tehnologije, še boljše, še bolj varno, Moto guzzi Stelvio
Moč motorja: 115KM
Prostornina: 1.042ccm
Navor: 105 Nm pri 6.750 vrt./min
Sprednje kolo: 19″
Zadnje kolo: 17″
Stelvio je prvi Moto Guzzi, opremljen z napravami s tehnologijo PFF Rider Assistance Solution® , ki je na voljo kot tovarniška možnost. Inovativno platformo za pomoč voznikom je razvil Piaggio Fast Forward , bostonski specialist za robotiko, ki ga je leta 2015 ustanovila skupina Piaggio. Za razliko od tradicionalnih sistemov uporablja tehnologijo 4D Radar Imaging , ki zagotavlja zelo široko vidno polje in vedno zanesljiv nadzor, ne glede na svetlobo in okoljske pogoje.
Sprednji in zadnji napravi PFF Rider Assistance Solution® izboljšata aktivno varnost in povečata vaš užitek v vožnji z izkoriščanjem štirih različnih funkcij.
– Opozorilo o čelnem trku :Uporablja sprednji radar za preprečevanje morebitnih trkov s predmeti in vozili ter vas opozori s signali na zaslonu.
– Sledi tempomatu: Poveča vsestranskost in učinkovitost tempomata z uravnavanjem hitrosti motornega kolesa glede na vozila spredaj, s posredovanjem pri zaviranju motorja .
– FLASH Informacijski sistem za mrtvi kot: Zazna vozila, ki so prišla v vaš mrtvi kot v radiju 30 metrov , in vas opozori s signali na zaslonu in vzvratnih ogledalih.
– LCA, Pomoč pri menjavi voznega pasu: Na zaslonu in na vzvratnih ogledalih opozarja na morebitna trčenja, ki jih zaznajo vozila, ki prihajajo od zadaj ali s strani , v primeru menjave voznega pasu.
Mi ga že komaj čakamo

Login

Lost your password?