NOVOST 2024 HONDA CBR600RR

NOVOST 2024 HONDA CBR600RR

Po šestletni odsotnosti iz Hondine evropske ponudbe se zelo priljubljeni – in kot britev ostri – vračajo za 24YM, da bi ponovno oživili kategorijo superšportnikov srednje kategorije. Novi CBR600RR, opremljen z najsodobnejšo elektroniko in aerodinamiko, ki jo navdihuje MotoGP, je štirivaljni motociklistični dragulj, ki ga poganja bistveno izboljšan agregat, ki zagotavlja največjo moč 89 kW pri 14.250 vrtljajih na minuto.

Pregovorno učinkovito podvozje omogoča izredno okretnost in stabilnost po zaslugi aluminijastega okvirja, aluminijaste nihajke,  41-milimetrskih sprednjih vilic Showa Big Piston USD, zadnjega amortizerja Unit Pro-Link Showa in oklepov z aerodinamičnimi krilci, ki izhajajo iz MotoGP,

Obogaten je s popolnim paketom elektronike. CBR600RR uporablja 6-osno inercijsko merilno enot0 (IMU), kot jo najdemo v CBR1000RR-R Fireblade. Vključuje krmiljenje plina po žici, 5 načinov vožnje, cornering ABS za ovinke, 9-stopenjski sistem proti zdrsu zadnjega kolesa (HSTC), nadzor dviga zadnjega kolesa pri zaviranju in prednjega pri pospeševanju. Hondin elektronski blažilnik krmila HESD, pomožna/drsna sklopka in sistem za prestavljanje brez uporabe sklopke (quickshifter up/down) so prav tako serijska oprema. Zadnji smerniki opozarjajo zadaj vozeče pri močnem zaviranju v sili.

Uspešnica CBR600RR bo za sezono 2024 kot vsi motorji iz Hondine supersport družine na voljo v 2 barvah:
črni – Matt Balistic Black Metallic
rdeči – Grand Prix Red HRC

 

Motorno kolo pričakujemo v mesecu maju že v našem salonu.

 

Login

Lost your password?