MOTO GUZZI V100 MANDELLO

MOTO GUZZI V100 MANDELLO

NOV MOTO GUZZI V100 MANDELLO!

Končno imamo težko pričakovanega novega Moto guzzi  V100 Mandello tudi v našem salonu.

Osnovni tehnični podatki vozila: 

Agregat:  Prečni 90° V-Twin, štirje ventili na valj, tekočinsko hlajen z Ride by Wire

Prostornina motorja:1.042ccm

Moč: 115 Hp (84,6 kW) @ 8.700 vrt/min

Max. navor: 105 Nm @ 6.750 vrt/min

Menjalnik: 6 stopenjski

Pogon: Pogonska gred

Prednje vzmetenje: Ø41 mm USD vilica z nastavljivo prednapetostjo in povratkom.

Zadnje vzmetenje: Monoshock z nastavljivo prednapetostjo in povratkom.

Prednje zavore: Dvojni Ø320 mm plavajoči disk, 4-batna Brembo monoblok radialne čeljusti. Radialni prednji zavorni cilinder. ABS pri nagibanju v zavojih.
Zadnja zavora: Enojni Ø280 mm disk, 2-batna Brembo čeljust. ABS pri nagibanju v zavojih.

Prednje platišče: Liti aluminij 17”

Zadnje platišče: Liti aluminij, 17” x 6”

Višina sedeža: 815 mm

Rezorvar: 17 l (3,5 l rezerve)

Mokra teža: 233 kg (z vsemi tekočinami in 90% goriva)

EURO standard: Euro 5

C02 Emisije: 118 g/Km

Poraba: 4,7 l/100 Km

Funkcije: Full LED žaromet z DRL, osvetlitev zavoja, LED smerniki, ABS pri nagibanju v
zavojih in Moto Guzzi ASR, Tempomat, Vozni načini, barvni TFT števec, Adaptivno
aerodinamična nastavljiva krilca, električno nastavljiv vetrobran.

 

V100 Mandello je v 2 različicah in posebni limited edition izvedbi.

V100 Mandello bo dobavljiv v 2 barvnih kombinacijah; lak rdeča in lak bela barva.

V100 S Mandello bo dobavljiv v 2 barvnih kombinacijah; zeleni in sivi barvi.

V100 Mandello Aviazione Navale bo dobavljiv v mat sivi barvni kombinaciji. Samo 1913 kosov.

 

Obe različici bosta imeli elektronsko nastavljiv vetrobran, tempomat, aktivne žaromete v ovinkih, 4 načini vožnje ( Rain, Tour, Road in Sport ), ABS, nadzor oprijema, 5- inčno barvno armaturno ploščo TFT, LED osvetlitev in krila. Krila pod kotom 30 stopinj se odprejo v programu Tour pri hitrosti 70km/h. Možno jih je v nastavitvah prilagodit kdaj se odprejo ampak lahko se nastavi med 46km/h in 90km/h. V programu Rain se avtomatsko odprejo in ostanejo cel čas odprti. V programu Sport in Street ostanejo zaprti. Kadar so krila odprta voznik čuti 22% manj vetrnega upora. Navadna različica bo imela zlata platišča, S različica pa črna.

Različica S bo imela dodatno ogrevane ročice, senzor za nadzor tlaka v pnevmatikah, pol avtomatsko Olins vzmetenje, quickshifter, MIA povezava z telefonom.

V100 Mandello Aviazione Navale (Limited Edition) : Proizvedeno v omejeni seriji oštevilčenih motociklov iz leta 1913 , v poklon letu, v katerem je bila ustanovljena letalska veja italijanske mornarice. Prijatelja Carlo Guzzi in Giorgio Parodi ter pilot Giovanni Ravelli sta se med služenjem vojaškega roka v aeronavtični enoti italijanske kraljeve mornarice odločila, da se bosta po koncu svetovne vojne začela ukvarjati s proizvodnjo motociklov. Ravelli je leta 1919 umrl v nesreči in ni mogel uresničiti svojih sanj. Guzzi in Parodi sta v spomin na svojega spremljevalca za svoj simbol izbrala orla. Moto Guzzi V100 Mandello Aviazione Navale je edinstven model, ki se začne s posebno podobo, ki se zgleduje po mornariških  bojnih letalih F-35B . Grafika je verna reprodukcija slike letala, z oznakami na obeh straneh oklepa, skupaj s tipičnimi črtami “jet intake”. Livrejo dopolnjujejo slabo vidna trobarvna rozeta na straneh rezervoarja za gorivo, emblem italijanskega mornariškega letalstva in logotip vkrcane letalske enote. Standardne funkcije vključujejo sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah in ogrevane ročaje , medtem ko je serijska številka lasersko vgravirana na dvig krmila. Vsako od koles ima svojo prevleko in spominsko ploščico .

Original dodatna oprema: 

V100 bo tako imel ogromno original dodatne opreme v katero spadajo: centralno stojalo, stranki kovčki za kateri že ima narejeno predpripravo, zadnji kovček, povezavo z telefonom MIA  (model S ga že ima serijsko) , zaščitne loke, merilec tlaka v pnevmatikah ( model S ga že ima serijsko ), višji vetrobran, po višini različne sedeže, quickshiter ( model S ga že ima serijsko), ogrevane ročice ( model S ga že ima serijsko ), USB, meglenke, alarm, ogrevan sedež voznika, comfort sedež sopotnika in pregrinjalo.

 

Vljudno vabljeni k ogledu v naš salon!

 

 

 

Login

Lost your password?