CRF300L

5,990.00

Primerjaj
Compare
Preveri zalogo , ,
Za naročila nas pokličite na 02/ 33 00 775
ali pa nam pošljite email na
info@mototim.si

Opis

OGLAS JE INFORMATIVNE NARAVE. INTERESENTE PROSIMO ZA PREVERBO ZALOGE NA TEL 02/33 00 775.

PRI VPISU MOŽNOST NAPAK..

Nova CRF300L je lažja, močnejša in še bolj izpopolnjena od svoje uspešne predhodnice CRF250L. Sveže oblikovanje dodaja nekaj ostrine in se spogleduje s tekmovalnimi Hondami CRF.

Večji Euro5 agregat je dobil 10% več moči in 18% več navora. To v kombinaciji s 4 kg manjšo skupno maso pomeni za 13% boljše razmerje moč/masa in posledično občutno večje zmogljivosti. Krajša prestavna razmerja ga dodatno naredijo bolj poskočnega, daljša 6. prestava pa poskrbi za potovalno udobje. Zdrsljiva sklopka pomaga ohranjati motocikel stabilen tudi pri grobih prestavljanjih navzdol.

Voznost na cesti in na terenu so izboljšali z novo zadnjo aluminijasto nihajko, novim okvirjem, povečanim odmikom od tal ( iz 255mm na 285mm ), daljšim hodom vzmetenja ( spredaj in zadaj zdaj 260mm ), obrnjenimi prednjimi vilicami USD,..
Izboljšana ergonomija voznika omogoča tudi več nadzora nad motociklom. Zavorni koluti so kot na zmagoviti dirkalni CRF450R v obliki marjetice in se izredno hitro čistijo. Serijski je 2-kanalni protiblokirni sistem ABS. Lahka aluminijasta kolesa zmanjšujejo nevzmeteno maso in pripomorejo k boljšemu delovanju vzmetenja. ‘Alumite’ površina koles je polirana do sijaja. Kolesa so tipično terenska v dimenzijah 21’’ spredaj in 18’’ za stabilnost na zahtevnih terenih. Omogočajo montažo tudi bolj terenskih pnevmatik, če si tako zaželite. Obračalni krog znaša le 2,3 m in zagotavlja okretnost na tesnih mestnih ulicah ali brezpotjih.
LCD zaslon prikazuje hitrost, merilnik vrtljajev, povprečno hitrost, izbrano prestavo, porabo goriva, štoparico,…

Ta motocikel uspešno združuje vsakodnevno uporabnost kot tudi užitek v avanturističnih izletih na teren. Ekonomičen agregat porabi le 3,1 litre na 100 prevoženih kilometrov. Ugodno vas bo presenetil tudi z nizkimi stroški vzdrževanja, saj potrebuje redni servis šele vsakih 12.000 km ali enkrat letno. Vse to ob pregovorni Hondini zanesljivosti in trpežnosti.

Originalna dodatna oprema : 38l kovček z nosilcem, zaščita agregata,…

Login

Lost your password?